Kontakt oss

Kontakt oss gjerne på post@clean-start.no eller tlf. 22 90 57 20 Direkte kontaktinfo til vår administrasjon finner du nedenstående.

 

Vår administrasjon

Magdalena Nowacka

Driftsleder og HR-ansvarlig 90872226 E-post

Joachim C. Frich

Daglig leder & styreleder 93232119 E-post

Jarek Kania

Salgsmedarbeider og kundeansvarlig 94487456 E-post

Vi søker deg

Vi vokser, og søker flere flinke folk!

 

Erfarne servicemedarbeidere:

Vi er alltid på utkikk etter motiverte og dyktige medarbeidere. Dersom du har dokumentert renholds-erfaring og ønsker en prat med oss kan du gjerne sende en CV med dokumentasjon på opplæring og kursing til magdalena@clean-start.no

Vi har et sterkt fokus på medarbeideres kommunikasjonsevner og forståelsen av å ha et personlig service-ansvar overfor våre kunder. Primært ønsker vi du snakker norsk, men et minimum er at du kommuniserer godt engelsk både muntlig og skriftlig.

Det er en målsetning hos Clean-Start at medarbeidere får så høy stillingsbrøk de selv ønsker. Dersom du viser innsats, serviceinnstilling og samarbeidsevnen vi ser etter skal vi sammen sørge for du får en oppdragsmengde tilsvarende eller så nær full stilling som mulig.

Clean-Start prosjektkandidater:

Vi er på utkikk etter de som passer til Clean-Start’s integreringsprosjekt der vi ønsker å hjelpe flyktninger inn i arbeidslivet. I utgangspunktet søker vi deg mellom 18 og 35 år med en dokumentert utdannelse og arbeidserfaring. Et minimumskrav er du behersker engelsk muntlig.

Prosjektet har vi delt i følgende faser:

Del 1: du får grunnleggende kursing og praktisk opplæring i renholds-faget.

Del 2: du gis ansvaret for 1-2 egne kunder i en deltidsstilling.

Del 3: du får som ferdig opplært renholdsmedarbeider hos Clean-Start ansvaret for din egen kundeportefølje og mulighet til å fortløpende utvide din stillingsbrøk.

Clean-Start vil fra del 3 av prosjektet aktivt hjelpe deg med å kartlegge dine karriemuligheter i Norge og bistå deg med å skaffe et profesjonelt nettverk innenfor ditt fag- og yrkesfelt.

Ta kontakt med oss på post@clean-start.no hvis du synes dette høres ut som en mulighet for deg eller noen du kjenner!