Hvem er vi?

Clean-Start AS er et norskeiet familieselskap og resultatet av over 60 år som engasjerte aktører i renholdsbransjen.

Per i dag er vi ca. 35 renholdsmedarbeidere og har ca. 180 faste bedriftskunder i Oslo/Akershus.

Vi er en offentlig godkjent renholdsbedrift og medlem av Virke.

Clean-Start er medlem av Nordisk inkubator for samfunnsinnovasjon, SoCentral.no.

Om Clean-Start prosjektet:

Med navnet Clean-Start kommuniserer vi en kjernevirksomhet, men også hvilke muligheter våre medarbeidere sammen med våre kunder kan skape hos et innovativt og samfunnsengasjert renholdsbyrå.

Clean-Start har fokus på det gode arbeidsmiljøet som et resultat av høyt menneskeverd, god opplæring, forutsigbarhet og tillit. Kompetansen, håndverket og servicen vi leverer skaper velvære på arbeidsplassen for både våre- og våre kunders medarbeidere. Sammen med våre kunder ønsker Clean-Start å skape en enda bedre arbeidsplass for alle involverte.

Våre renholdsmedarbeidere tilbringer hverdagen primært hos våre kunder. Sammen kan vi legge til rette for en opplevelse av å være en naturlig del av kundens arbeidsmiljø, og vi kan etablere nye relasjoner som varer.

Clean-Start skal ved bevisst nettverksbygging bidra til at renholdsmedarbeidere får muligheten til å utvikle seg i arbeidslivet, basert på egne ambisjoner, kompetanse og bakgrunn.

Samfunnsengasjement hos næringslivet er en forutsetning for å inkludere de menneskene som har et behov for starthjelp i Norge.

For ytterligere informasjon om selskapet og vårt inkluderingsprosjekt vennligst kontakt joachim@clean-start.no

Sist oppd. feb. 2022