Stigpå hos Clean-Start

Ønsker du å fremme et engasjement, bidra økonomisk til samfunnsnyttige formål og samtidig som du holder det rent?

Tekstilmatter stopper fukt og smuss i inngangspartier, men de trenger ikke være generiske eller “kjedelige” av den grunn.

Renholdsbyrået Clean-Start lanserer “Stig på” som første tilskudd til vårt non-profit konsept “På”.

Med et hundretalls matter i inngangspartiene til våre renholdskunder, ønsket vi å skape et verktøy for reelt samfunnsbidrag.

Vaskbare industrimatter med regelmessige skift er en etablert tjeneste i servicebransjen, og en viktig del av en total renholdsleveranse. I samarbeid med designbyrået Cretalux ved Bjørn Rybakken var ideen konseptuelt; å benytte tekstilmatter for visualisering av samfunnsengasjement.

Resultatet av denne “matteoppgaven” er Stig På.

I mars 2020 leverte vi den første bestillingen i prosjektet til nettopp Cretalux i Stockholmgata 10 på Rodeløkka.

All fundraising fra “Stig på” mattene går direkte til våre samarbeidspartnere;

“Dråpen i Havet” er en ideell organisasjon basert i Oslo som koordinerer innsatsen til frivillige hjelpearbeidere i flyktningeleire. Les mer på drapenihavet.no

Sykehusklovnene er en ideell organisasjon som ved sine aktiviteter på norske sykehus bidrar til livsglede og fortjente avbrekk for barn i alvorlige livssituasjoner. Les mer på sykehusklovnene.no

Vi ønsker gjerne flere samarbeidspartnere innenfor utvalgte kriterier, og vi inviterer våre kunder til å foreslå organisasjoner og formål som kan passe inn i Stigpå prosjektet.

Ønsker du et tilbud på Stig på matte til ditt kontor, butikk, næringsbygg eller Sameie/Borettslag, ta kontakt med daglig leder Joachim C. Frich på joachim@clean-start.no tlf 932 32 119.

Design og profil. Cretalux.no